Obrenovac, 25.08.2019

Novo igralište u naselju Rojkovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.11.2017
Otvaranju novog igrališta prisustvovao je i predsednik Gradske opštine Obrenovac koji je sa mališanima podelio radost i najavio još aktivnosti  u naselju Rojkovac u narednom periodu.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

U okviru akcije "Kao Taš a naš" koju sprovodi Javno preduze─çe za zaštitu i unapre─Ĺenje ┼żivotne sredine zajedno sa Gradskom opštinom Obrenovac otvoreno je još jedno novo igralište, ovoga puta u naselju Rojkovac.

 De─Źije igralište je oboga─çeno potpuno novim multifunkcionalnim kompleksom, koji krase ljuljaške, klackalice, panelne vrteške i klupice. Na ovom prostoru postavljena je nova javna rasveta i ura─Ĺena je bezbedna podloga za najmla─Ĺe. Za one malo starije postavljena je i najsavremenija mini teretana.

"Današnja slika sa ovog mesta re─çi─çe sve, ali to nije sve što smo uradili za Rojkovac, da ─çemo još raditi i da ─çe ovo naše najve─çe naselje biti još lepše. Koliko sutra bi─çe otvoreno igralište za basket, najsavremenije mogu─çe igralište u našem gradu sa najsavremenijom podlogom za basket." - rekao je direktor JP Z┼ŻS, Slavko Beri─ç.

Direktor Beri─ç najavio je i radove na ure─Ĺenju zelenih površina u naselju Sava, kao i to da ─çe u narednom periodu du┼ż Ravnogorske ulice biti zasa─Ĺene nove sadnice.

Predstavnici Mesne zajednice Rvati su vredno radili prethodnih meseci tako da je na teritoriji ove mesne zajednice ura─Ĺeno mnogo. Predsednik Mesne zajednice Rvati, Uroš Šormaz ka┼że da je zadovoljan ura─Ĺenim ali da se na ovome ne─çe stati.

Otvaranju novog igrališta prisustvovao je i predsednik Gradske opštine Obrenovac koji je sa mališanima podelio radost i najavio još aktivnosti  u naselju Rojkovac u narednom periodu.

"Za nas u Gradskoj opštini Obrenovac svaki vikend je radan i vidite da smo iz subote u subotu na gradilištima, što zapo─Źetim, što ovakvim lepim i završenim. Kao što smo najavili na Sto─Źnjaku, danas smo na Rojkovcu, i ne─çemo se zaustaviti dok i poslednje naselje ne bude ura─Ĺeno na ovakav na─Źin. Jako nam je zna─Źajno i da se velika ┼żelja stanovnika Rojkovca završi, slede─çe nedelje, slede─çeg vikenda sa po─Źetkom izgradnje fudbalskog igrališta koje ─çe biti na prostoru izme─Ĺu škole Jefimija i Sava naselja. Na taj na─Źin zaokru┼żujemo ovo naselje kao jedno od najlepših i najbezbednijih, naselje koje ima budu─çnost. Naša osnovna ┼żelja je da i sam Obrenovac kao opština ima budu─çnost, da ima što ve─çi broj dece, što ve─çi broj stanovnika koji bi mogli da provode vreme na ovakvim prostorima" - rekao je Miroslav ─îu─Źkovi─ç.

Direktor Slavko Beri─ç je prilikom otvaranja igrališta naglasio da ┼żivot ─Źine male stvari u šta smo se apsolutno uverili posmatraju─çi radost na licima i dece i roditelja. 

Izgradnja de─Źjih igrališta ─çe se nastaviti i u narednom periodu u naseljima koja nemaju igralište, kao i po seoskim mesnim zajednicama.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE