Obrenovac, 25.08.2019

Roditelji organizovali akciju u vrti─çu 'Ciciban'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.10.2017.
De─Źiju nedelju u vrti─çu 'Ciciban' neki provode uz igru i stvaranje umetni─Źkih dela, a neki uz rad na sre─Ĺivanju dvori┼íta

Foto:Printscreen


´╗┐

Mališani ove ustanove priredili su izlo┼żbu svojih radova, a njihovi roditelji organizovali su akciju koja za cilj ima novi poligon.

Verni predstavnik mama Jelena Milosavljevi─ç je zna─Źajno doprinela ure─Ĺenju dvorišta. Oplemenjen prostor za igru ima─çe njena ─çerka i ostala deca vrti─ça "Ciciban".

"Naša deca ve─çi deo svog aktivnog dana, budnog dana, provode u ovom vrti─çu, pa je lepo odazvati se. Naravno, koliko sredstva dozvoljavaju da napravimo ovako jedan lep poligon. Drago mi je što imamo ovakve akcije i što su se roditelji u ovolikom broju odazvali. Ja sam uvek tu da podr┼żim i kao mama pomognem koliko mogu, " ka┼że Jelena.

Vaspita─Źi su ponosni na radove najmla─Ĺih Obrenov─Źana, a zahvalni i roditeljima na maksimalnom zalaganju.

"Deca su radila razli─Źitim likovnim tehnikama u sva tri naša dvorišta. Ovo je samo deo radova koji su trenutno na našoj izlo┼żbi. Neke od njih je uramila porodica Obu─çinski, a kako budu uramljivali slede─çe radove, tako ─çemo dodati i ostatak. Posebno bih se zahvalila roditeljima koji se uvek odazivaju svakoj našoj akciji, " rekla je Vesna Aškovi─ç, vaspita─Ź u vrti─çu "Ciciban".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE