Obrenovac, 24.08.2019

NEKOME PRAZNIK, A NEKOME DAN KAO I SVAKI DRUGI


Izvor: Alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 09.11.2018.
Evo kako će raditi prodavnice u nedelju i ponedeljak...

Foto:Oliver Bunić
Dežurni trgovinski objekti pretežno prehrambenog asortimana, u nedelju 11. novembra, na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, dok u ponedeljak dežurni prodajni objekti (hipermarketi, supermarketi, mini marketi) takođe moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Nespecijalizovani trgovinski objekti, u kojima se obavlja trgovina na malo i posebni trgovinski objekti, tog dana mogu biti zatvoreni, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda radiće 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20 sati.

U saopštenju se navodi i da su dežurni prodajni objekti, koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost, dužni da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

Svi trgovinski i zanatski objekti na dan državnog praznika, 11. i 12. novembra, mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od navedenog radnog vremena.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE