Obrenovac, 26.01.2020

Rekonstruisane raskrsnice kod Nisove pumpe i TENT-a A


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.09.2019.
Kod Nisove pumpe sanirani su kolotrazi, dok je raskrsnici kod Art petrol pumpe u blizini TENT-a A, zakrpljen oštećeni deo puta

Foto:lokalnenovine.rs
Završeni su radovi na deonici Ulice Cara Lazara kod Nisove pumpe kao i na raskrsnici kod TENT-a A u Ulici Bogoljuba Uroševića Crnog.

Kod Nisove pumpe sanirani su kolotrazi, dok je raskrsnici kod Art petrol pumpe u blizini TENT-a A, zakrpljen oštećeni deo puta. Radovi se i dalje izvode u Ulici Đačkog bataljona.

"Od jutros su u punom kapacitetu obe raskrsnice koje smo rekonstruisali, ostalo je još da se obnovi asfalt na kružnom toku na ulasku u Obrenovac. Trudićemo se da se nađe termin u kojem se neće stvarati saobraćajne gužve zbog rekonstrukcije. Mi se zahvaljujemo građanima na strpljenju, saobraćajnice su morale da se završe jer su bile u katastrofalnom stanju i nebezbedne", rekao je Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac.

Čučković kaže da će, nakon otvaranja nove deonice auto-puta, početi i radovi na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića.

Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović navodi da se na teritoriji Obrenovca izvodi veliki broj radova.

"Kao što radimo asfalt do svake kuće, uređenje nekategorisanih puteva, takođe radimo sanacije svih vrsta oštećenja. Veliki radovi su u toku i na pristupnim putevima i samoj petlji na autoputu. Veliko je opterećenje na određene deonice naših puteva, jer veliki kamioni izazivaju velike gužve ali i oštećenja", naglasio je Manojlović i uputio apel vozačima kamiona da ne koriste puteve koji nisu predviđeni za teški saobraćaj.

On je istakao da će pripadnici saobraćajne policije pojačati kontrolu sa ciljem da ukažu na poštovanje propisa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE