Obrenovac, 17.06.2019

Ure─Ĺenje Prve Obrenova─Źke Osnovne ┼íkole


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.08.2017
Sve osnovne i srednje ┼íkole u Obrenovcu bi─çe maksimalno sre─Ĺene i spremne za po─Źetak nove ┼íkolske godine.


´╗┐

U Osnovnoj školi ,,Prva Obrenova─Źka" trenutno se izvode radovi na ure─Ĺenju u─Źionica i hodnika u školi. Prvog septembra školarci ─çe biti u sre─Ĺenim prostorijama, a ova škola je samo jedna u nizu u kojoj se izvode pripreme za po─Źetak nove školske godine.

Direktorka ,,Prve Obrenova─Źke" Osnovne škole, Milena Ergarac rekla je da su radovi zapo─Źeti odmah na po─Źetku letnjeg raspusta. Ona je dodala da su radovi u školi na hoblovanju parketa, kre─Źenju zidova i da se radi zamena stolarije. Ergarac je naglasila da je do sada ura─Ĺeno nekoliko u─Źionica, kao i hodnik, i rekla da ─çe svi radovi do prvog septembra biti završeni.

Pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Dragan Bla┼żi─ç kazao je da su radovi u svim školama u punom jeku.

- Jedan deo za rekonstrukciju opredeljen je iz sredstava koje sama škola obezbe─Ĺuje, dok je drugi deo sredstava obezbedila opština Obrenovac. Ure─Ĺuje se prostor, stolarija je stara, tamo gde je potreba menjamo i školski nameštaj. U nekim školama rade se i ve─çi infrastrukturni radovi, poput škole u Stublinama gde se radi potpuna sanacija toaleta. Gradska opština pomaga─çe sve škole. Raspisani su tenderi za prevoz, opština je i ove godine obezbedila sredstva, tako da ─çe svi u─Źenici imati priliku da se od svog mesta stanovanja prevezu do svake škole. Ovom prilikom pozvao bih i sportske klubove da se prijave za koriš─çenje sportskih sala. Škole na taj na─Źin obezbe─Ĺuju sredstva za svoje funkcionisanje, dok sportski klubovi uz program ,,Eko dinar" mogu da pla─çaju zakup sala - kazao je Bla┼żi─ç.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE