Obrenovac, 25.05.2020

IZLO┼ŻBA SITNIH ┼ŻIVOTINJA U OBRENOVCU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.12.2016
Odli─Źno organizovana me─Ĺunarodna manifestacija na kojoj svoje ljubimce ,pored doma─çih izlaga─Źa , izla┼żu i gosti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine...


´╗┐

 Udru┼żenje odgajiva─Źa sitnih ┼żivotinja Obrenovac 2011, uz podršku Komisije ĐĽa poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac organizovalo je ovu izlo┼żbu po peti put. Na ovogodišnjoj izlo┼żbi sitnih ┼żivotinja koja se odr┼żava na prostoru Sto─Źne pijace u Obrenovcu danas su se mogle videti razli─Źite vrste sitne ┼żivine, kao i velik broj kuni─ça i golubova. Posle pauze od dve godine ova tradicionalna izlo┼żba okupila je velik broj izlaga─Źa uz 350 eksponata iz svih gradova Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.Aleksandar Bogi─çevi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac zadu┼żen za poljoprivredu rekao je da je nakon pauze od dve godine izlo┼żba ponovo otvorena. On je dodao da je ove godine izlo┼żba me─Ĺunarodnog karaktera. Bogi─çevi─ç se zahvalio udru┼żenju sitnih ┼żivotinja ,,Obrenovac 2011" na izuzetnoj saradnji i dobroj organizaciji.Na teritoriji Gradske opštine Obrenovac postoji više od 30 aktivnih odgajiva─Źa sitnih ┼żivotinja, a Obrenovac je poznat po golubarstvu.
Izlo┼żba ─çe biti otvorena na prostoru sto─Źne pijace od 09.12 - 11.12. 2016. godine.Ono što je jedino bolje od naših fotografija...jeste da prošetate do sto─Źne pijace, gde se nalazi postavka izlo┼żbe sitnih ┼żivotinja.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE