Obrenovac, 25.04.2019

Sani Optik otvorio Centar za korekciju vida i sluha u Obrenovcu


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 20.02.2017
Ulica Miloša Obrenovića broj 48


´╗┐

Sani Optik otvorio je Centar za korekciju vida i sluha u Obrenovcu, u Ulici Miloša Obrenovi─ça broj 48. Obrenovac je 35. grad na mapi maloprodajne mre┼że Sani Optika u Srbiji.
 
- Sani Optik ima jedinstvenu ponudu brendova dioptrijskih i nao─Źara za sunce: Missoni, Moschino, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Mila ZB, Chloe, Puma, Nike i dr. Dioptrijska i kontaktna so─Źiva velikog broja proizvo─Ĺa─Źa deo su ponude koja je upotpunjena i slušnim aparatima – isti─Źu u kompaniji.
 
- Svesni ─Źinjenice da zdravlje nema alternativu, razvili smo naše usluge upravo u pravcu podrške klijentima, kroz preporuku adekvatnog okvira, modela slušnog aparata i dr. Dioptrijska so─Źiva koja se ugra─Ĺuju u okvir od izuzetnog su zna─Źaja za naše korisnike, stoga dosta pa┼żnje preporu─Źujemo upravo savetovanju klijenata i traganju za najboljim pomagalom. Našim sugra─Ĺanima koji imaju problema sa sluhom na raspolaganju su savremena tehnološka rešenja slušnih aparata - rekla je na otvaranju objekta u Obrenovcu Vesna Stojakovi─ç, direktorka Sektora marketinga i prodaje Sani Group poslovnog sistema, u okviru kog posluje i Sani Optik.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE