Obrenovac, 12.08.2020

STOPIRANO POLAGANJE VOZA─îKIH ISPITA U OBRENOVCU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.07.2017
Iz Gradske opštine Obrenovac navode da su radovi na rešavanju problema neadekvatne signalizacije u toku

Foto:Facebook


´╗┐

Skoro 20 dana u Obrenovcu nije mogu─çe polaganje voza─Źkog ispita, ve─ç kandidati mogu jedino da odvozaju neophodne ─Źasove i pola┼żu teorijsku nastavu!

 Od 4. jula, kada je na snagu stupio novi zakon, Obrenovac više ne ispunjava uslove za polaganje voza─Źkih ispita jer je potrebno rešiti probleme neadekvatne signalizacije.

- Nedostatak semafora za direkcioni signal, nepravilno obele┼żena zona škole, signalizacija na banderi, pa ─Źak i neobele┼żena glavna raskrsnica, nedostaci su zbog kojih Obrenovac više ne ispunjava uslove za polaganje voza─Źkih ispita. Kandidati bi što pre da dobiju voza─Źku dozvolu, a ne znamo kada ─çe radovi biti gotovi. Najte┼że je onima koji pola┼żu za kamione. Video sam da je sre─Ĺivanje u toku, ali problemi u strogom centru i dalje postoje  - ka┼że Darko Raškovi─ç, master in┼żenjer saobra─çaja iz auto-škole "Bane".

Iz Gradske opštine Obrenovac ka┼żu da im je  stigao dopis od Sekretarijata za saobra─çaj i Uprave saobra─çajne policije da je potrebno rešiti probleme neadekvatne signalizacije i da su radovi na rešavanju tog problema u toku.

- Upravo danas JKP "Beograd put" postavlja direkcioni semafor koji je bio i najve─çi problem pri polaganju voza─Źkih ispita. Uradili smo i male popravke oko škole, te se nadam da ─çe sada Obrenovac ponovo ispunjavati uslove za polaganje voza─Źkih ispita - rekao je Mirko Vraneševi─ç, predsednik Komisije za bezbednost u saobra─çaju GO Obrenovac.

 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE