Obrenovac, 25.08.2019

OTVORENA ULICA KRALJA ALEKSANDRA PRVOG


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.10.2017
Vrlo brzim i efikasnim radom Preduzeća za puteve Beograd za samo tri dana uspeli smo da ponovo vratimo u funkciju ulicu Kralja Aleksandra Prvog - rekao je predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, Mirko Vranešević.

Foto:lokalnenovine.rs
Nakon radova na popravci oštećene kolovozne konstrukcije ulica Kralja Aleksandra I je otvorena za saobraćaj. Radovi koji su bili planirani do 25. oktobra, danas su završeni i režim saobraćaja se u potpunosti vratio, tako da svi sugrađani od ponedeljka mogu da koriste staru stanicu u ovoj ulici.

"Vrlo brzim i efikasnim radom Preduzeća za puteve Beograd za samo tri dana uspeli smo da ponovo vratimo u funkciju ulicu Kralja Aleksandra Prvog. Neko će reći da ovde ima nekih stotinak metara, ovako kada gledate ovi radovi završeni deluju beznačajno, međutim sam tehnički deo posla je bio vrlo zahtevan, obzirom da se u ovom delu nalazi veliki broj podzemnih instalacija. Pri samim radovima radnici su naišli i na  temelje neke kuće koja je nekada bila tu što je dodatno otežalo radove. Mi sada imamo ovde jako dobro i kvalitetno urađen prilaz ovoj raskrsnici koja je uz raskrsnicu kod NIS-ove pumpe na drugom delu grada najfrekventnija raskrsnica u Obrenovcu. Ovo će dosta značiti za bezbednost saobraćaja, pre svega pešaka koji prolaze ovuda, za autobuse i teške kamione koji su morali da zaobilaze ove rupe, tu se stvaralo dosta problema i svi su bili ugroženi. Sada to više nije slučaj. - rekao je predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, Mirko Vranešević.

Vranešević je najavio da od sledeće nedelje kreću radovi od Puteva Srbije na rekonstrukciji 15 kilometara putne mreže na teritoriji gradske opštine Obrenovac. Počinje sanacija kolovoza od Konatica ka Stepojevcu, tako da će biti urađen kompletan izlaz na Ibarsku magistralu. Na drugoj strani, u Grabovcu, započeće radovi na sanaciji puta u dužini od 5,5 kilometara, kao i radovi na deonici od Baljevca ka Draževcu gde će kompletna saobraćajnica biti sanirana i rekonstruisana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE