Obrenovac, 25.09.2018

OTVORENA ULICA KRALJA ALEKSANDRA PRVOG


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.10.2017
Vrlo brzim i efikasnim radom Preduzeća za puteve Beograd za samo tri dana uspeli smo da ponovo vratimo u funkciju ulicu Kralja Aleksandra Prvog - rekao je predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, Mirko Vranešević.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Nakon radova na popravci ošte─çene kolovozne konstrukcije ulica Kralja Aleksandra I je otvorena za saobra─çaj. Radovi koji su bili planirani do 25. oktobra, danas su završeni i re┼żim saobra─çaja se u potpunosti vratio, tako da svi sugra─Ĺani od ponedeljka mogu da koriste staru stanicu u ovoj ulici.

"Vrlo brzim i efikasnim radom Preduze─ça za puteve Beograd za samo tri dana uspeli smo da ponovo vratimo u funkciju ulicu Kralja Aleksandra Prvog. Neko ─çe re─çi da ovde ima nekih stotinak metara, ovako kada gledate ovi radovi završeni deluju bezna─Źajno, me─Ĺutim sam tehni─Źki deo posla je bio vrlo zahtevan, obzirom da se u ovom delu nalazi veliki broj podzemnih instalacija. Pri samim radovima radnici su naišli i na  temelje neke ku─çe koja je nekada bila tu što je dodatno ote┼żalo radove. Mi sada imamo ovde jako dobro i kvalitetno ura─Ĺen prilaz ovoj raskrsnici koja je uz raskrsnicu kod NIS-ove pumpe na drugom delu grada najfrekventnija raskrsnica u Obrenovcu. Ovo ─çe dosta zna─Źiti za bezbednost saobra─çaja, pre svega pešaka koji prolaze ovuda, za autobuse i teške kamione koji su morali da zaobilaze ove rupe, tu se stvaralo dosta problema i svi su bili ugro┼żeni. Sada to više nije slu─Źaj. - rekao je predsednik Komisije za bezbednost u saobra─çaju, Mirko Vraneševi─ç.

Vraneševi─ç je najavio da od slede─çe nedelje kre─çu radovi od Puteva Srbije na rekonstrukciji 15 kilometara putne mre┼że na teritoriji gradske opštine Obrenovac. Po─Źinje sanacija kolovoza od Konatica ka Stepojevcu, tako da ─çe biti ura─Ĺen kompletan izlaz na Ibarsku magistralu. Na drugoj strani, u Grabovcu, zapo─Źe─çe radovi na sanaciji puta u du┼żini od 5,5 kilometara, kao i radovi na deonici od Baljevca ka Dra┼żevcu gde ─çe kompletna saobra─çajnica biti sanirana i rekonstruisana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE