Obrenovac, 29.02.2020

'Bezbedni koraci u saobraćaju'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.05.2019.
U Osnovnoj školi 'Jefimija' održano je predavanje za sve učenike od prvog do četvrtog razreda pod nazivom 'Bezbedni koraci u saobraćaju'

Foto:Printscreen
Reč je o predavanju koje organizuje Komisija za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Obrenovac, a koje za cilj ima povećanje sigurnosti svih učenika u saobraćaju. U narednom periodu predavanja će biti u prilici da čuju i učenici ostalih obrenovačkih škola.

Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Obrenovac, rekao je da je ovo još jedna akcija u nizu kojom se skreće pažnja svim učesncicima u saobraćaju, kako vozačima tako i pešacima.

"Ovoga puta aktivnosti sprovodimo sa našim najmlađim sugrađanima. Nakon konkursa podržali smo projekte za koje smo smatrali da su najbolji i njihovu realizaciju započinjemo danas. Ovim projektom biće obuhvaćene sve osnovne škole na teritoriji opštine Obrenovac kao i svi učenici od prvog do četvrtog razreda. U ovoj godini pripremili smo mnogo toga kako bi podigli nivo bezbednosti u saobraćaju. Ponosni smo na značajno smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u Obrenovcu", kazao je Vranešević.

On je podsetio na akcije podele paketa prve pomoći, realizovane u prethodnom periodu, kao i na podelu sigurnosnih kaciga za sve bicikliste.

Ovom prilikom najavljene su nove aktivnosti Komisije za bezbednost u saobraćaju u koje će biti uključeni poljoprivrednici i penzioneri sa teritorije opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE