Obrenovac, 18.01.2020

Nove sanitarije spremne za obrenovačke škole (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.10.2018.
Gradska opština Obrenovac posebnu pažnju posvećuje uslovima za normalno funkcionisanje u svim vaspitno-obrazovnim ustanovama

Foto:lokalnenovine.rs
Gradska opština Obrenovac obezbedila je nove sanitarije koje će u narednom periodu biti montirane u toaletima svih obrenovačkih škola. Reč je o 150 novih šolja kao i 170 novih lavaboa, a višak sanitarija će ostati u rezervi ukoliko naknadno dođe do oštećenja, objasnio je pomoćnik predsednika, Dragan Blažić.

Blažić je izneo i podatak da u OŠ ”Posavski partizani” i u Prvoj obrenovačkoj osnovnoj školi još uvek postoje čučavci i najavio da će to sve biti zamenjeno.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da je opština Obrenovac poznata u Srbiji kao najveće gradilište, ali da su pored kapitalnih projekata izuzetno važne i, uslovno rečeno, male stvari.

"Izgradnja fiskulturne sale u Skeli, koja se završava, izgradnja škole u Zvečkoj sa fiskulturnom salom i učeničkog doma za Poljoprivredno-hemijsku školu su stvari koje koštaju više miliona evra. Pored toga, mi ćemo biti podjednako posvećeni i malim stvarima koje život znače, a to je da toaleti u našim školama budu čisti, novi i uredni i da apsolutno u svih devet osnovnih i tri srednje škole imamo adekvatne uslove za higijenu i imamo mogućnost za pristojne uslove za rad. Ovo može biti izvrgavano ruglu, ali kao što je naš predsednik Vučić jednom rekao, ja ću ponoviti, neka budem upamćen po novim školama i fiskulturnim salama, ali neka budem upamćen i po tome što je, na primer, kupatilo u školi u Stublinama blistavo", poručio je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE