Obrenovac, 19.09.2019

Savska ulica dobija grejanje(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.09.2017.
┼áirenje toplifikacione mre┼że u Mesnoj zajednici Zabre┼żje nastavljeno je posle vi┼íe od jedne decenije...

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

U proteklom periodu završena je toplotna podstanica, primarna mre┼ża i deo sekundarne. Vrednost radova je 25 miliona dinara, a prve tople probe o─Źekuju se po─Źetkom decembra.

"Danas smo na terenu kako bismo realizovali priklju─Źenja na grejanje po doma─çinstvima. Oko 40 doma─çinstava bi─çe priklju─Źeno na sistem daljinskog grejanja Obrenovca, a svi oni znaju šta to zna─Źi i kakva je blagodat u pitanju. U ovoj fazi radova ─çemo i─çi po dvorištima i vršiti priklju─Źenja, kako bi meštani Zabre┼żja zimu do─Źekali u toplim domovima, " rekao je Boris Ivkovi─ç, direktor JKP "Toplovod".

Predsednik Mesne zajednice Zabre┼żje Nikola Beli─ç se u ime meštana zahvalio Gradskoj opštini Obrenovac. On je istakao ovom prilikom da su mnogi sumnjali u realizaciju projekta, ali da je Savet verovao u obe─çanje nadle┼żnih.

"Ponosni smo što prisustvujemo radovima ─Źiji se po─Źetak dugo ─Źekao. Ono što smo hteli za ovaj deo Zabre┼żja, odnosno stanovnike Savske ulice, bi─çe odra─Ĺeno do po─Źetka zime. Svaki budu─çi projekat koji se bude realizovao na Zabre┼żju, bi─çe u dogovoru sa nadle┼żnima, a sve ─çe biti završeno u datom roku, " navodi Dragan Bla┼żi─ç, pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Milorad Jankovi─ç, zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Obrenovac, iskoristio je ovu priliku da obavesti stanovnike naselja "Muzi─Źka kolonija" i Šaba─Źkog puta o priklju─Źenju na centralno grejanje. On je izjavio da je projektovanje ovog dela u toku, ali i apelovao na sugra─Ĺane da reše imovinsko-pravna pitanja i time olakšaju tok radova.

Pogledajte video ...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE