Obrenovac, 19.06.2019

SVE DOMAĆE I RAĐENO RUKOM


Izvor: Beoinfo,Lokalne novine | Obrenovac, 16.11.2018.
Sajam etno hrane i pića od 21. do 24. novembra

Foto:AP/Ilustracija
Na Beogradskom sajmu i ove jeseni, trinaesti put zaredom, od 21. do 24. novembra biće održana najveća i najstarija smotra proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda - Sajam etno hrane i pića.

Na manifestaciji će učestvovati proizvođači tradicionalnih prehrambenih proizvoda, najčešće rađenih rukom na tradicionalni način i od organski gajenih sirovina, proizvedenih u ograničenoj količini radi predstavljanja tržištu.

Na Sajmu etno hrane i pića mogu se pronaći novi proizvodi, kao i oni koji su nastali na temeljima tradicije, kao potreba zahtevnog tržišta ili kreativnost proizvođača delikatesnih namirnica.

Pokrovitelji 13. sajma etno hrane i pića su Ministartvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd, a pomoć u organizaciji manifestacije pružiće Privredna komora Srbije i Zadružni savez Srbije.

Na predstojećem sajmu biće organizovano ocenjivanje proizvoda, a sistem nagrađivanja najuspešnijih učesnika doprineće afirmaciji i unapređenju kvaliteta proizvoda, kao i kvalitativnom i estetskom napretku u načinu pakovanja i promocije, sa ciljem povećanja broja robnih marki među tradicionalnim proizvodima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE