Obrenovac, 22.08.2019

Grejanje stiglo i u Selenića kraj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.10.2018.
Kompletan sistem daljinskog grejanja pušten je u rad i na teritoriji Gradske opštine Obrenovac trenutno nema problema sa toplifikacionom mrežom

Foto:lokalnenovine.rs
Radovi na izgradnji sekundarne toplovodne mreže u Belom Polju u Selenića kraju su završeni i 40 domaćinstava je ove sezone dobilo grejanje. Tim povodom je predsednik Gradske opštine Obrenovac posetio Sretena Vasiljevića iz Belog Polja, jednog od meštana koji predstojeće zime neće morati da brinu o toploti svojih zidova.

Vasiljević je rekao da je njegovom domaćinstvu godišnje, za grejanje 160 kvadrata, bilo potrebno 13 tona uglja, te je izrazio zadovoljstvo zbog priključenja na toplovodnu mrežu, jer su do sada meštani imali velike muke sa kupovinom i loženjem uglja.

Boris Ivković, direktor Javnog preduzeća ”Toplovod”, istakao je da se svi građani, koji su ispunili svoje obaveze, već greju.

"Kao što smo obećali, prvog zvaničnog dana grejne sezone, to jest 15. oktobra, svi su dobili grejanje", kazao je Ivković.

Miroslav Čučković je napomenuo da je kompletan sistem pušten u rad i da više nigde nema problema sa grejanjem.

"Znali smo da će oktobar biti lep, ali baš zato što su noći sveže želeli smo da toplim probama već od 1. oktobra do danas u potpunosti uspostavimo naš sistem, jer se već sledećih nedelja i krajem novembra očekuju snegovi. Blagodet obrenovačkog grejanja u sledećoj budžetskoj godini očekuju ostatak Belog Polja, stanovnici Muzičke kolonije, delova naselja Dudovi i svih rubnih delova Obrenovca koji mogu da budu snabdeveni postojećom toplifikacionom mrežom", rekao je Čučković i poželeo svim radnicima toplovoda mirnu sezonu sa što manje problema.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE