Obrenovac, 19.09.2019

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.07.2017.
SUBOTA, 01.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

- U Srbiji danas naobla─Źenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i poja─Źanim severozapadnim vetrom, saopštio je Republi─Źki hidrometeorološki zavod. I u Obrenovcu jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna oko 27.

- U JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na gra─Ĺane da racionalno troše vodu kako kako ne bi bilo ve─çih problema sa vodosnabdevanjem ovog leta. .Ukoliko do─Ĺe do pada pritiska vode, razlog ─çe biti o─Źuvanje sistema vodosnabdevanja.

- U podeljak, 3. jula banjska kupatila u centru grada bi─çe otvorena za korisnike. Iako se i dalje obavljaju radovi na jednom delu objekta, drugi deo ─çe tokom leta gra─Ĺani mo─çi da koriste. Samo tokom prošlog leta kroz banjska kupatila prošlo je 10 hiljada gra─Ĺana. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv  za dodelu pomo─çi za završetak obnove ošte─çenih porodi─Źnih stambenih objekata na teritoriji gradske opštine Obrenovac, koja ošte─çenja su nastala kao posledica majske poplave iz 2014. godine : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/go-27.06/clanak.php

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv za u─Źeš─çe Gradske opštine Obrenovac u finansiranju stalnih troškova funkcionisanja udru┼żenja iz oblasti bora─Źko-invalidske zaštite sredstvima iz bud┼żeta Gradske opštine Obrenovac za 2017. godinu : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/jp-27.06/clanak.php

- 'CEVKA' PONOVO RADI : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/ce-29.06/clanak.php

- Škola plivanja na obrenova─Źkim bazenima : ─îasovi ─çe tokom sezone biti organizovani utorkom, ─Źetvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. U─Źenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz ─Ĺa─Źku knji┼żicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona no─çnog kupanja na obrenova─Źkim bazenima otvorena je sino─ç. Utorak i petak su dani rezervisani za no─çno kupanje i to od 22h do 01 sat iza pono─çi. Cena karte iznosi 220 dinara.

- U bioskopu Doma kulture mo┼żete pogledati animirani, porodi─Źni, sinhronizovani film “Grozan 3”, sa po─Źetkom u 18:00 ─Źasova, dok od 20:00 ─Źasova mo┼żete pogledati film “Transformersi- Poslednji vitez”. Cena karte je 250 dinara.

- UMKA - RADOVI : Do 06.07.2017.godine izvodi─çe se radovi na struganju i asfaltiranju ošte─çenog kolovoznog zastora na dr┼żavnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka.Saobra─çaj ─çe se odvijati naizmeni─Źnim propuštanjem vozila.Radovi ─çe biti obezbe─Ĺeni adekvatnom saobra─çajnom signalizacijom i opremom.

- Papirne zdravstvene knji┼żice ODLAZE U ISTORIJU : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/pap-30.06/clanak.php

- Porodiljama u Beogradu ubudu─çe jednokratna naknada : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/lv-30.06/clanak.php





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE