Obrenovac, 04.07.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2017.
NEDELJA, 02.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
- U Obrenovcu će danas pre podne biti pretežno sunčano, a od sredine dana umereno i potpuno oblačno. Posle podne i uveče očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 18 stepeni, a najviša dnevna oko 29.

- U JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na građane da racionalno troše vodu kako kako ne bi bilo većih problema sa vodosnabdevanjem ovog leta. .Ukoliko dođe do pada pritiska vode, razlog će biti očuvanje sistema vodosnabdevanja.

- U podeljak, 3. jula banjska kupatila u centru grada biće otvorena za korisnike. Iako se i dalje obavljaju radovi na jednom delu objekta, drugi deo će tokom leta građani moći da koriste. Samo tokom prošlog leta kroz banjska kupatila prošlo je 10 hiljada građana. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv  za dodelu pomoći za završetak obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata na teritoriji gradske opštine Obrenovac, koja oštećenja su nastala kao posledica majske poplave iz 2014. godine : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/go-27.06/clanak.php

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv za učešće Gradske opštine Obrenovac u finansiranju stalnih troškova funkcionisanja udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite sredstvima iz budžeta Gradske opštine Obrenovac za 2017. godinu : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/jp-27.06/clanak.php

- 'CEVKA' PONOVO RADI : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/ce-29.06/clanak.php

- Škola plivanja na obrenovačkim bazenima : Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona noćnog kupanja na obrenovačkim bazenima otvorena je sinoć. Utorak i petak su dani rezervisani za noćno kupanje i to od 22h do 01 sat iza ponoći. Cena karte iznosi 220 dinara.

- Svečano otvaranje manifestacije "Obrenovačko kulturno leto" predviđeno je za večeras na otvorenoj sceni kod SKC-a. Od 20:00 časova nastupiće Bilja Krstić i "Bistrik".

- UMKA - RADOVI : Do 06.07.2017.godine izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka.Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

- Isplata penzija za korisnike Fonda samostalnih delatnosti počeće u utorak 4. juna, dok će poljoprivredni i vojni penzioneri primanja moći da očekuju 6. jula.

- ISPLATA SVIM PORODILJAMA : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/is-02.07/clanak.php

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE