Obrenovac, 21.09.2019

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.07.2017.
PONEDELJAK, 03.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
- U Obrenovcu će danas biti umereno i potpuno oblačno, sa temperaturom od 16 do 25 stepeni. Duvaće umeren severni vetar.

- U JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na građane da racionalno troše vodu kako kako ne bi bilo većih problema sa vodosnabdevanjem ovog leta. .Ukoliko dođe do pada pritiska vode, razlog će biti očuvanje sistema vodosnabdevanja.

- Od danas će banjska kupatila u centru grada biti otvorena za korisnike. Iako se i dalje obavljaju radovi na jednom delu objekta, drugi deo će tokom leta građani moći da koriste. Samo tokom prošlog leta kroz banjska kupatila prošlo je 10 hiljada građana. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Škola plivanja na obrenovačkim bazenima : Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona noćnog kupanja na obrenovačkim bazenima otvorena je sinoć. Utorak i petak su dani rezervisani za noćno kupanje i to od 22h do 01 sat iza ponoći. Cena karte iznosi 220 dinara.

- UMKA - RADOVI : Do 06.07.2017.godine izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka.Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

- Isplata penzija za korisnike Fonda samostalnih delatnosti počeće u utorak 4. juna, dok će poljoprivredni i vojni penzioneri primanja moći da očekuju 6. jula.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE