Obrenovac, 12.08.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.07.2017.
SREDA, 05.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
- U Obrenovcu se predviđa pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 30 stepeni.

- Vodu danas od 09:00 do 15:00 časova neće imati potrošači iz naselja Gaj 1 i Šljivice u Obrenovcu, ulica Milorada Petrovića Ujke i Posavskih partizana u naselju Kolonija u Bariču .

- Do kraja nedelje u planu je očitavanje količine utrošene vode na vodomerima u ulicama Miloša Obrenovića, Kralja Petra Prvog, Uzun Mirkovoj u Obrenovcu, Ace Simovića, Savskoj, Grobljanskoj, Zorana Belića, Prote Mateje Nenadovića, Dositejevoj, Ivana Bogdanovića Vanjke u Zabrežju, naselju Zopolice, Zabranu, Zvečkoj, Krtinskoj, Baljevcu i Urovcima.

- Banjska kupatila u centru grada su otvorena za korisnike. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Škola plivanja na obrenovačkim bazenima : Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona noćnog kupanja – utorkom i petkom od 22h do 01 iza ponoći. Cena karte iznosi 220 dinara.

- NA KOMARCE I IZ VAZDUHA - Tretman suzbijanja komaraca iz vazduha biće obavljen danas. Od 16:00 časova avioni poljoprivredne mehanizacije, leteće iznad kompletne teritorije Opštine Obrenovca.Upozoravaju se pčelari da zaštite košnice.

- UMKA - RADOVI : Do 06.07.2017.godine izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka.Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE