Obrenovac, 26.02.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.05.2017.
SREDA, 10.05.2017.

Foto:TW
* U Obrenovcu danas sunčano i malo toplije. Maksimalna dnevna temperatura 17 stepeni.

* Danas od 09:00 do 15:00 časova bez struje ostaju potrošači iz donjeg kraja u Vukićevici.

* Konkurs za upis dece u vrtiće otvoren je do 19. maja. Dokumentaciju i zahteve roditelji mogu predati u vrtiću "Veseljko" ili teritorijalno najbližim vrtićima, svakog radnog dana od 08:00 do 16:00 časova.

* Danas počinje isplata prvog dela aprilskih penzija uplatom na tekuće račune korisnika, a na šalterima pošta i kučne adrese isplata će početi sutra.

* Komisija za poljoprivredu GO Obrenovac organizuje 18. maja besplatan prevoz na sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Polazak je u 8 časova ispred doma kulture, a zainteresovani poljoprivrednici se mogu prijaviti do 15. maja u svojim mesnim zajednicama i kancelariji broj 21 u zgradi Opštine.

* Ministarstvo pravde izradilo je Adresar za overu potpisa, prepisa i rukopisa preko kog građani mogu da na brz i efikasan način dođu do informacija kod kog javnog beležnika, suda ili opštinske uprave mogu da overe svoje dokumente, saospsteno je iz tog ministarstva. Unosom naziva grada ili opštine ćirilićnim pismom u Adresar građani dobijaju naziv, adrese i brojeve telefona organa u kojima mogu da overe potpis, prepis ili rukopis. Adresaru za overu potpisa, prepisa i rukopisa možete pristiti i klikom OVDE.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE