Obrenovac, 25.08.2019

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.07.2017.
UTORAK, 11.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

- U Obrenovcu danas prete┼żno sun─Źano i veoma toplo. Jutarnja temperatura bi─çe oko 25, a najviša dnevna 38 stepeni.

- Do petka, 14. jula radnici JKP ,,Vodovod i kanalizacija" obavlja─çe o─Źitavanje stanja utrošene vode na vodomerima u ulicama Vojvode Miši─ça, Vuka Karad┼żi─ça, Ljube Nenadovi─ça, Zdravkovi─çevoj, Kneza Mihaila, Hajduk Veljkovoj, Kara─Ĺor─Ĺevoj, Prote Mateje Nenadovi─ça, Radni─Źkoj, Zabreških partizana, Ar─Źibalda Rajsa, Branislava Nuši─ça, Kralja Milana, Rva─çanskoj i 14. oktobra u Obrenovcu, Zve─Źkoj, Urovcima i Skeli.

- Po preporuci štaba za vanredne situacije GO Obrenovac, u cilju zaštite od visokih temperatura, potrebno je obustavljanje svih radova na otvorenom ukoliko temperature prelaze 37 stepeni. Odgovorna lica na gradilištima i drugim objektima trebalo bi da obezbede dovoljne koli─Źine te─Źnosti, nalo┼że sklanjanje i odmaranje radnika, uvedu smenski - no─çni rad, tamo gde je mogu─çe, kao i redovno kontrolišu sprovo─Ĺenje mera zaštite na radu. Strogo je zabranjeno spaljivanje otpada, ostataka ┼żitarica i lo┼żenje vatre u zonama 200 metara od rubova šuma.

- Tokom Petrovdanskog vašara pripadnici saobra─çajne policije vrši─çe poja─Źanu kontrolu saobra─çaja na svim prilaznim putevima Obrenovcu, ali i u centralnim gradskim ulicama.

- Od danas u 10:00 ─Źasova do 13. jula u 03:00 sata no─çu bi─çe zatvoren deo Ulice Miloša Obrenovi─ça, od raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra Prvog, do Ulice Kneza Mihaila.

- JKP ,,Parking servis", u koordinaciji sa saobra─çajnom policijom i komunalnom inspekcijom, tokom vašara ─çe sprovoditi akciju strogog nadzora parkiranja. Bi─çe uklonjena sva nepropisno parkirana vozila.

- Banjska kupatila u centru grada su otvorena za korisnike. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Škola plivanja na obrenova─Źkim bazenima : ─îasovi ─çe tokom sezone biti organizovani utorkom, ─Źetvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Cena 240 dinara. U─Źenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz ─Ĺa─Źku knji┼żicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona no─çnog kupanja – utorkom i petkom od 22h do 01 iza pono─çi. Cena karte iznosi 220 dinara.

- Na repertoaru bioskopa Doma kulture od 17. do 19. jula na─çi ─çe se film ”Planeta majmuna - Rat”. Projekcije su od 20:00 ─Źasova, a cena ulaznice 250 dinara.

- U ovom mesecu nas o─Źekuju akcije dobrovoljnog davanja krvi, koje su planirane 20. jula u prostorijama TENT-a B na Uš─çu od 08:00 do 13:00 ─Źasova, kao i 28. jula kada ─çe se na gradkom trgu nalaziti transfuziološki autobus od 10:00 do 16:00 ─Źasova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE