Obrenovac, 17.06.2019

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.07.2017.
UTORAK, 11.07.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
- U Obrenovcu danas pretežno sunčano i veoma toplo. Jutarnja temperatura biće oko 25, a najviša dnevna 38 stepeni.

- Do petka, 14. jula radnici JKP ,,Vodovod i kanalizacija" obavljaće očitavanje stanja utrošene vode na vodomerima u ulicama Vojvode Mišića, Vuka Karadžića, Ljube Nenadovića, Zdravkovićevoj, Kneza Mihaila, Hajduk Veljkovoj, Karađorđevoj, Prote Mateje Nenadovića, Radničkoj, Zabreških partizana, Arčibalda Rajsa, Branislava Nušića, Kralja Milana, Rvaćanskoj i 14. oktobra u Obrenovcu, Zvečkoj, Urovcima i Skeli.

- Po preporuci štaba za vanredne situacije GO Obrenovac, u cilju zaštite od visokih temperatura, potrebno je obustavljanje svih radova na otvorenom ukoliko temperature prelaze 37 stepeni. Odgovorna lica na gradilištima i drugim objektima trebalo bi da obezbede dovoljne količine tečnosti, nalože sklanjanje i odmaranje radnika, uvedu smenski - noćni rad, tamo gde je moguće, kao i redovno kontrolišu sprovođenje mera zaštite na radu. Strogo je zabranjeno spaljivanje otpada, ostataka žitarica i loženje vatre u zonama 200 metara od rubova šuma.

- Tokom Petrovdanskog vašara pripadnici saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu saobraćaja na svim prilaznim putevima Obrenovcu, ali i u centralnim gradskim ulicama.

- Od danas u 10:00 časova do 13. jula u 03:00 sata noću biće zatvoren deo Ulice Miloša Obrenovića, od raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra Prvog, do Ulice Kneza Mihaila.

- JKP ,,Parking servis", u koordinaciji sa saobraćajnom policijom i komunalnom inspekcijom, tokom vašara će sprovoditi akciju strogog nadzora parkiranja. Biće uklonjena sva nepropisno parkirana vozila.

- Banjska kupatila u centru grada su otvorena za korisnike. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 315 dinara.

- Škola plivanja na obrenovačkim bazenima : Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Cena 240 dinara. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona noćnog kupanja – utorkom i petkom od 22h do 01 iza ponoći. Cena karte iznosi 220 dinara.

- Na repertoaru bioskopa Doma kulture od 17. do 19. jula naći će se film ”Planeta majmuna - Rat”. Projekcije su od 20:00 časova, a cena ulaznice 250 dinara.

- U ovom mesecu nas očekuju akcije dobrovoljnog davanja krvi, koje su planirane 20. jula u prostorijama TENT-a B na Ušću od 08:00 do 13:00 časova, kao i 28. jula kada će se na gradkom trgu nalaziti transfuziološki autobus od 10:00 do 16:00 časova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE