Obrenovac, 23.02.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.06.2017.
PONEDELJAK, 12.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu danas pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Danas struju od 08:00 do 09:00 časova neće imati stanovnici ulica Aleksandra Ace Jovanovića, Braće Jugovića, Ivana Štagljara, Svetog Save, Rada Tadića i Radenka Rankovića u Obrenovcu. Od 09:00 do 11:00 sati bez struje će ostati žitelji donjeg kraja u Grabovcu, naselja Vrovi i Ulice Slavka Brkića u Skeli.

JKP,,Toplovod" obaveštava korisnike da će za zahteve podnete do 25. avgusta, ispuštanje vode iz kućnih instalacija, biti obavljeno bez naknade. Nakon navedenog datuma usluga će biti naplaćena u skladu sa cenovnikom preduzeća. JKP ,,Toplovod" upozorava da je zabranjeno priključenje i isključenje instalacija iz sistema daljinskog grejanja, kao i smanjenje ili povećanje zagrevnih površina grejnih tela bez odobrenja.

Tokom ove nedelje oko 750 učenika obrenovačkih osnovnih škola polagaće prijemni ispit za upis u srednje škole : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/ss-11.06/clanak.php

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE