Obrenovac, 03.06.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.06.2017.
ČETVRTAK, 15.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

Danas će bez struje od 08:00 do 14:00 časova ostati potrošači iz naselja Dorćula u Stublinama, Aškovića, Gornjeg, Kalinčevića, Karića, Jevtića kraja, naselja Dubrave, Jaruga, Suvodanj i centra Stublina, Vićentića i Živanovića kraja u Trstenici .

Očitavanja stanja utrošene vode na vodomerima do petka, 16. juna biće obaljeno u ulicama Vuka Karadžića, Ljube Nenadovića, Kneza Mihaila, Zdravkovićevoj, Karađorđevoj, Hajduk Veljkovoj, Save Kovačevića, Kralja Aleksandra, Nemanjinoj, naseljima Dudovi, Rvati i Potića voće u Obrenovcu, Bariču i Mislođinu.

Besplatne radionice tokom leta za mlade iz Obrenovca : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/br-12.06/clanak.php

MALA MATURA : za danas u devet časova je zakazan test iz matematike, dok će u petak osmaci polagati kombinovani test – biologija, hemija, fizika, istorija, geografija.

Danas počinje sa radom letnji bazen, a ulaz za sve naše sugrađane je besplatan. Ova sezona počinje sa novim sadržajima. Sve informacije možete dobiti na sledeći broj telefona : 011/8721-361

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE