Obrenovac, 26.02.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.05.2017.
─îETVRTAK, 18.05.2017.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

* U Obrenovcu prete┼żno sun─Źano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoisto─Źni. Najni┼ża temperatura oko 14, a najviša oko 25 stepeni.

* Bez struje ─çe danas od 08:00 do 14:00 ─Źasova ostati Brankovi─ça, Br─Ĺanski, Gornji, ─ćanica,V kraj, naselja Ševar, brdo i deo Grabovca kod škole, Ratari, Brgulice i Skela, dok je od 09:00 do 15:00 ─Źasova u planu isklju─Źenje struje u Mati─ça kraju u Brgulicama, Skeli, Urovcima i ulicama Radovana Stublin─Źevi─ça u Zve─Źkoj.

* Interno raseljena lica sa prebivalištem na teritoriji GO Obrenovac mogu se do 19. juna javiti na javni poziv za dodelu pomo─çi za kupovinu robe i materijala za pokretanje, razvoj i unapre─Ĺenje poljoprivredne, zanatske ili uslu┼żne delatnosti.

* Sutra je po─Źeti isplata dodatka za negu i pomo─ç drugog lica, nov─Źane socijalne pomo─çi i posebne nov─Źane naknade, kao i naknada za rad hranitelja i izdr┼żavanje korisnika na porodi─Źnom smeštaju za april mesec 2017. godine.

* Isplata drugog dela aprilskih penzija po─Źe─çe 25. maja, uplatom na teku─çe ra─Źune, na šalterima pošta i dostavom na ku─çne adrese korisnika.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE