Obrenovac, 12.08.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.06.2017.
PONEDELJAK, 19.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu danas sunčano i prijatno toplo, sa maksimalnom temperaturom oko 28 stepeni. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca.

Danas će bez struje od 08:00 do 14:00 časova ostati centar Draževca, put za Banjane i naselje Ševar u Grabovcu, Davidovića, Grčića, Lazarevića, Pantelića kraj i naselje Dubrava u Stublinama, kao i veći deo Vukićevice.

Vodu danas od 09:00 do 15:00 časova neće imati potrošači iz naselja Kolonija u Bariču, livade u Jasenku, centra Stublina i Mislođinske ulice u Mislođinu.

Sutra će početi isplata roditeoljskog i dečjeg dodatka za maj mesec, osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine, kao i dodatka za negu i pomoć drugog lica.

Isplata drugog dela majskih penzija, uplatom na tekuće račune korisnika, počeće u subotu, 24. juna. U ponedeljak, 26. juna počeće isplata penzija na šalterima pošta i dostavom na kućne adrese.

Klub penzionera poziva svoje članove da se prijave za odlazak na izlet u Aranđelovac, koji će biti organizovan 30. juna.

Besplatne radionice tokom leta za mlade iz Obrenovca : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/br-12.06/clanak.php

Centar za očuvanje tradicije i kulture ,,Termoelektrane Nikola Tesla'' Obrenovac raspisuje KONKURS za učestvovanje u projektu ,,Stari srpski zanati'' : http://lokalnenovine.rs/rubrike/kultura/te-16.06/clanak.php

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE