Obrenovac, 03.06.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.06.2017.
UTORAK, 20.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu će danas biti sunčano i toplo, uz slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura biće 17, a najviša dnevna 30 stepeni.

Danas je od 09:00 do 15:00 časova u planu isključenje struje u Drenjanskom, Filipovića kraju, naseljima Dolovi, Preki Lug i Orov potok, Ravaničke, Šumadijske i ulice Slobodana Penezića u Maloj Moštanici. Od 08:00 do 14:00 časova struju neće imati žitelji naselja Ševar, Gornjeg kraja i centra Orašca.

Javno preduzeće za zaštitu i unapređenje životne sredine u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku ekologiju, u sredu, 21. juna, od 18:00 časova sprovešÄ‡e akciju zaprašivanja komaraca iz vazduha i sa zemlje.

Danas će početi isplata roditeoljskog i dečjeg dodatka za maj mesec, osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine, kao i dodatka za negu i pomoć drugog lica.

Isplata drugog dela majskih penzija, uplatom na tekuće račune korisnika, počeće u subotu, 24. juna. U ponedeljak, 26. juna počeće isplata penzija na šalterima pošta i dostavom na kućne adrese.

Klub penzionera poziva svoje članove da se prijave za odlazak na izlet u Aranđelovac, koji će biti organizovan 30. juna.

Besplatne radionice tokom leta za mlade iz Obrenovca : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/br-12.06/clanak.php

Centar za očuvanje tradicije i kulture ,,Termoelektrane Nikola Tesla'' Obrenovac raspisuje KONKURS za učestvovanje u projektu ,,Stari srpski zanati'' : http://lokalnenovine.rs/rubrike/kultura/te-16.06/clanak.php

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE