Obrenovac, 21.09.2019

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.06.2017.
SREDA, 20.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu danas sunčano i toplo. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Maksimalna dnevna temperatura 32 stepena.

Od 08:00 do 14.00 časova struju danas neće imati potrošači sa kompletnog područja Ljubinića, dela puta za Banjane i Simića kraja u Orašcu, Gornjeg, Matića i puta za donji kraj u Vukićevici.

Od 09:00 do 15:00 časova vodu danas neće imati korisnici iz Radničke, Janka Tešića i Ulice Posavskih Partizana u baričkom naselju Kolonija, Novog naselja i Ulice Omladinskih brigada u Bariču. Cisterna sa vodom za piće biće postavljena kod obdaništa u Bariču.

Počela je registracija stambenih zajednica koje se nalaze na teritoriji GO Obrenovac : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/dok-20.06/clanak.php

Prvi čas škole plivanja na obrenovačkim bazenima biće održan sutra, sa početkom u 19:00 časova. Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene.

Sinhronizovana akcija suzbijanja komaraca uređajima sa zemlje i iz vazduha, biće organizovana večeras, od 18:00 časova. Iz vazduha će biti tretirane površine u mesnim zajednicama duž obala Save i Kolubare. Uređajima sa zemlje biće obavljen tretman u svim mesnim zajednicama na teritoriji GO Obrenovac. Na terenu će se naći 21 vozilo, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova akcija će biti odložena za sutra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE