Obrenovac, 03.06.2020

SERVISNE INFORMACIJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.06.2017.
PETAK, 30.06.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
- U Obrenovcu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo uz uglavnom umeren vetar, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 22 stepena, a najviša dnevna oko 36 stepeni Celzijusa. U toku noći se očekuje naoblačenje koje će usloviti mestimično kišu, pljuskove, grmljavinu, pojačan severni vetar i pad temperature.

- Danas od 09:00 do 12:00 časova struju neće imati potrošači iz ulice Bratstva i jedinstva u Vraniću.

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv  za dodelu pomoći za završetak obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata na teritoriji gradske opštine Obrenovac, koja oštećenja su nastala kao posledica majske poplave iz 2014. godine : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/go-27.06/clanak.php

- Gradska opština Obrenovac je raspisala Javni poziv za učešće Gradske opštine Obrenovac u finansiranju stalnih troškova funkcionisanja udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite sredstvima iz budžeta Gradske opštine Obrenovac za 2017. godinu : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/jp-27.06/clanak.php

- 'CEVKA' PONOVO RADI : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/ce-29.06/clanak.php

- Škola plivanja na obrenovačkim bazenima : Časovi će tokom sezone biti organizovani utorkom, četvrtkom i subotom od 19:00 do 20:00 sati. Učenici osnovnih i srednjih škola svake srede, uz đačku knjižicu na uvid, mogu besplatno koristiti bazene. Sezona noćnog kupanja na obrenovačkim bazenima otvorena je sinoć. Utorak i petak su dani rezervisani za noćno kupanje i to od 22h do 01 sat iza ponoći. Cena karte iznosi 220 dinara.

- U bioskopu Doma kulture možete pogledati animirani, porodični, sinhronizovani film “Grozan 3”, sa početkom u 18:00 časova, dok od 20:00 časova možete pogledati film “Transformersi- Poslednji vitez”. Cena karte je 250 dinara.

- UMKA - RADOVI : Do 06.07.2017.godine izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka.Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

- Papirne zdravstvene knjižice ODLAZE U ISTORIJU : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/pap-30.06/clanak.php

- Porodiljama u Beogradu ubuduće jednokratna naknada : http://lokalnenovine.rs/rubrike/drustvo/lv-30.06/clanak.php

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE