Obrenovac, 25.08.2019

ČETVRTA SEDNICA SKUPŠTINE GO OBRENOVAC


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.10.2017
Usvojena odluka da se nagrade svi radnici Toplovoda, Vodovoda i JKP-a, zbog ote┼żanih uslova rada prethodnih meseci, sa po 22.620 dinara.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Danas je u Sportsko-kulturnom centru, sa po─Źetkom u 09:00 ─Źasova, odr┼żana ─Źetvrta po redu Sednica Skupštine GO Obrenovac u ovoj godini. Odbornici su usvojili izveštaj o izvršenju odluke o bud┼żetu Gradske opštine Obrenovac za period januar- jun 2017. godine, kao i  izveštaje o stepenu realizacije programa poslovanja  i finansijske izveštaje obrenova─Źkih Javnih preduze─ça.

Na dnevnom redu današnje sednice našli su se i predlozi rešenja o izmenama i dopunama godišnjeg programa poslovanja i finansijskih izveštaja obrenova─Źkih Javnih preduze─ça. Usvojena je i odluka da se nagrade svi radnici Toplovoda, Vodovoda i JKP-a, zbog ote┼żanih uslova rada prethodnih meseci, sa po 22.620 dinara. Rebalansom bud┼żeta opredeljena su sredstva za projekat "Eko dinar", nabavku pojedina─Źnih sudova za odlaganje sme─ça i kupovinu kotlarnice za staru banju. Na sednici je usvojeno da se milion dinara odvoji za zapošljavanje radnika u Centar za socijalni rad u Obrenovcu kako bi se suzbilo prosja─Źenje i prostitucija.

Data je saglasnost na predlog projekta javno-privatnog partnerstva iskoriš─çavanja potencijala deponijskog gasa deponije "Greba─Źa" JKP Obrenovac.

Javnom komunalnom preduze─çu Toplovod data je saglasnost na odluku nadzornog odbora o odr┼żavanju mašinskog dela ku─çnih grejnih instalacija u grejnoj sezoni 2017/2018 godine.

Izmenom osniva─Źkog akta Javnog preduze─ça "Poslovni prostor" odlu─Źeno je da se objekat SPA centra u izgradnji , kao investicija koja je u toku, poveri na upravljanje ovom Preduze─çu.

Na današnjoj sednici prihva─çen je i predlog odbornika Slobodana Molerovi─ça i odbornika Dragoslava Mrševi─ça o podnošenju inicijative za proglašenje elementarne nepogode - suše, na teritoriji Gradske opštine Obrenovac.

" Ovu inicijativu smo svi danas zajedno podr┼żali da se pokuša nadoknaditi jedan deo roda koji je uništen od suše. Ne smemo u budu─çnosti ─Źekati i gledati u nebo i o─Źekivati da klimatske promene budu bolje i u skladu sa tim mi smo opredelili sredstva, u petak kre─çemo sa izgradnjom bušotina u privatnim parcelama kao direktna subvencija opštine za preko 80 doma─çinstava." - rekao je predsednik GO Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç podneo je izveštaj o radovima koji su završeni ili zapo─Źeti prethodnih meseci. Izveštaj predsednika ─îu─Źkovi─ça mo┼żete pogledati u video prilogu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE