Obrenovac, 21.05.2019

Uskoro nova saobra─çajnica ka Beogradu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.07.2018.
Privode se kraju radovi na izgradnji alternativne saobra─çajnice ka Beogradu uz Obrenova─Źki put u Mislo─Ĺinu...

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Radovi na delu puta koji ─çe se nadovezati na petlju, odnosno na most preko Save, napreduju predvidjenom dinamikom. Paralelno sa tim radovima uredjuje se i alternativni pravac kojim ─çe u narednom periodu biti usmeravan saobra─çaj.

─îlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac Miloš Stankovi─ç je rekao da ─çe se alternativni put koristiti naredne dve godine.

"Ovaj alternativni pravac ─çe biti u upotrebi naredne dve godine dok budu trajali radovi na izgradnji dela autoputa. Put ─çe se koristiti za saobra─çaj ka Beogradu u trenutku kada se Obrenova─Źki put bude zatvorio zbog izgradnje petlje o ─Źemu ─çe gra─Ĺani biti uredno obavešteni." – kazao je Stankovi─ç.

Takodje, u narednom periodu na ovom alternativnom putu bi─çe postavljena javna rasveta, kao i horizontalna i vertikalna signalizacija. Uklju─Źenje na ovaj put po─Źinje nekoliko stotina metara od skretanja za Mislodjin, i završava se na du┼żini od oko 1km.

Svi radovi se izvode u sklopu izgradnje Koridora 11 i pristupne petlje, koja ─çe se prostirati od izlaska iz Bari─Źa do restorana ”Mala Kolubara”, budu─çeg autoputa Beograd – Po┼żega.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE