Obrenovac, 11.08.2020

Završena rekonstrukcija Ulice 10. oktobra u Skeli


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.06.2019.
Saobraćajnica izgrađena pre 43 godine dobila je potpuno nov izgled

Foto:Printscreen
Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca u saradnji sa Javnim preduzećem ”Putevi Beograda” završili su radove na totalnoj rekonstrukciji Ulice 10. oktobra u Skeli.

Prema rečima predsednika Saveta mesne zajednice Milana Stojića, reč je o ulici izgrađenoj pre 43 godine.

"Nećemo se zaustaviti na tome, ide sečenje obala, uređenje kanala kao i rekonstrukcija Ulice JNA", rekao je Stojić i izrazio zahvalnost svima koji su bili angažovani tokom izvođenja ovih važnih radova.

Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, navodi da je novi ciklus investicija od strane grada Beograda na putevima i saobraćajnicama na opštini Obrenovac u punom jeku.

"Ova ulica dugi niz godina nije urađena. Zahvaljujući naporima, pre svega meštana i članova Saveta mesne zajednice, put je kvalitetno urađen, sa dva nova sloja asfalta. Ipak, moram da uputim jedan apel. Naše iskustvo nam govori, da gde god smo uradili nove saobraćajnice ljudi su krenuli da voze brže, zato apelujem da vozači prilagode brzinu kretanja jer ima mnogo mališana, a mi ne želimo da izgubimo ni jedan život", naglasio je Vranešević.

Odbronik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac Života Mirčetić podsetio je na brojne radove u Mesnoj zajednici Skela, među kojima je posebno istakao izgradnju novog mosta u Ulici Miloja Beljinca, izgradnju crkve i izgradnju fiskulturne sale u školi.

Ispunjenje obećanja da će Ulica 10. oktobra u Skeli biti potpuno nova, upotpunjeno je poklonima. Naime, predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković poklonio je bicikle za četvoro dece iz porodice Ranković koji su stanari ove ulice.

"Ovo je mali poklon od opštine da uživate i ostanete u Skeli, da idete u školu koja ima novu fiskulturnu salu, da se vozite novim putevima ili posećujete novu crkvu", kazao je Čučković deci i najavio da je Ulica Đačkog bataljona u Obrenovcu sledeća za rekonstrukciju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE