Obrenovac, 24.08.2019

Započeta sanacija lokalnih puteva (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.12.2018.
Radovi se izvode na svim deonicama koje su oštećene tokom izgradnje Koridora 11

Foto:lokalnenovine.rs
Sva velika oštećenja na putevima naneta od strane građevinske mehanizacije koja je izvodila radove na izgradnji Koridora 11 biće sanirana. Naime, u skladu sa Zakonom o putevima i potpisanom Sporazumu, započeta je sanacija lokalnih i nekategorisanih puteva koji su korišćeni tokom izgradnje auto-puta.

Reč je o 24 kilometra puteva u mesnim zajednicama Mislođin, Belo Polje, Veliko Polje, Stubline, Brović. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima obišao je danas asfaltiranje puta za Stankovce u Velikom Polju.

On se tom prilikom, u ime Vlade Srbije i opštine Obrenovac, zahvalio svim meštanima koji su strpljivo i mudro sve tri godine čekali da se ovaj posao završi.

"Znam da su mnogi od njih hiljade i hiljade tadašnjih maraka ličnih sredstava odvajali i samodoprinosom gradili ove puteve. Bio sam svestan njihove bojazni da li će njihove ulice biti vraćene u prvobitno stanje. Ovaj posao će, ukoliko vremenske prilike dozvole, biti završen u najkraćem mogućem roku", rekao je Čučković i zahvalio se i izvođačima radova što su na ovaj način posvećeni poslu.

"Radujem se otvaranju autoputa, jer zbog autoputa Obrenovac postaje moderna prestonica energetike i automobilske industrije", kazao je Čučković.

Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca, najavio je da će izvođači nakon ovog puta preći na deonicu kod Veprovice, potom se ponovo vraćaju na lokalni put 2013 koji ide od Valjevskog puta do Jozića kolibe u Velikom Polju, a nakon toga i u ostale mesne zajednice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE