Obrenovac, 28.02.2024

NOVA STOLARIJA NA STAMBENIM OBJEKTIMA GRA─ÉANA OBRENOVCA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2023.
Potpisani ugovori sa krajnjim korisnicima o sprovo─Ĺenju mera energetske sanacije porodi─Źnih ku─ça i stanova, ugradnjom nove stolarije

Foto:lokalnenovine.rs


Naime, 126 gra─Ĺana sa teritorije opštine Obrenovac, nakon apliciranja na objavljeni javni poziv Gradske opštine Obrenovac, ima─çe priliku da na svojim stambenim objektima uz finansijsku podršku Gradske opštine Obrenovac i Vlade Republike Srbije, ugrade novu stolariju.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç posebno je istakao zna─Źaj uštede energije, ali i postizanje estetski lepšeg izgleda stambenih objekata ugradnjom nove stolarije.

– Za sprovo─Ĺenje ovog konkursa, Gradska opština Obrenovac i Vlada Republike Srbije izdvojili su 20 miliona dinara i na taj na─Źin pomogli gra─Ĺanima da zamene stolariju na svojim domovima – rekao je Stanojevi─ç.

Sprovo─Ĺenjem ovog projekta, kako naglašava Stanojevi─ç, energetska efikasnost na teritoriji opštine Obrenovac podi─çi ─çe se na viši nivo.

– Radi se o pionirskom projektu u Obrenovcu i istakao bih da je veliko interesovanje gra─Ĺana za ovaj vid podrške. Prošle godine, aktuelan je bio konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela i mogu re─çi da je ovaj Javni poziv našim sugra─Ĺanima bio posebno interesantan. Me─Ĺutim, ve─ç ove godine, tokom leta, bi─çe objavljen još jedan konkurs koji se odnosi na sufinansiranje ugradnje solarnih panela. O─Źekujem da ─çe veliki broj gra─Ĺana uzeti u─Źeš─çe u realizaciji pomenutog projekta – objasnio je Stanojevi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE