Obrenovac, 19.01.2020

Nova usluga na sajtu opštine Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.03.2019.
Kroz jedinstvenu platformu građani mogu naručiti dokumenta, prijaviti problem ili doći do niza značajnih informacija

Foto:Printscreen
Sa ciljem da poboljša komunikaciju i interakciju sa sugrađanima, Gradska opština Obrenovac obezbedila je novi dodatak za sve posetioce zvaničnog sajta opštine.

"Kao servis građana, mi smo u prethodnom periodu analizirali koje to informacije korisnici sajta najčešće traže, ali i sa kojim problemima se najčešće susreću, pa smo kroz ovu skriptu na sajtu rešili da na jednom mestu obezbedimo podršku našim sugrađanima", rekao je Uroš Mirićić, ispred Kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac.

On je objasnio na koji način Obrenovčani mogu pristupiti novoj opciji, a zatim istakao da se radi o jedinstvenoj platformi, osmišljenoj u skladu sa potrebama stanovnika.

"Na naslovnoj strani zvaničnog sajta Gradske opštine Obrenovac u donjem desnom uglu pojavljuje se dodatak koji na brz i efikasan način sprovodi komunikaciju sa sugrađanima. Obrenovčani ovde mogu prijaviti problem koji imaju, potražiti određenu informaciju, saznati nešto više o Obrenovcu ili naručiti određeni dokument. Ova platforma je jedinstvena u Srbiji i osmišljena je prema potrebama stanovništva. Svesni smo da ljudi sve više vremena provode na svojim računarima i mobilnim telefonima i zato smo na ovaj način prilagodili komunikaciju sa korisnicima našeg sajta", kazao je Mirićić.

Građani preko ovog dodatka mogu da naruče potrebna dokumenta, potraže informaciju koja je njima značajna, prijave određeni problem ili da saznaju korisne informacije o Obrenovcu. Svaki prijavljeni problem biće prosleđen dežurnim službama i građani u narednih nekoliko dana mogu očekivati povratnu informaciju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE