Obrenovac, 07.04.2020

Pri kraju druga faza radova na izgradnji Stare opštine (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.08.2019.
Rok za završetak grubih građevinskih radova je 15. septembar

Foto:lokalnenovine.rs
Druga faza radova na izgradnji ”Stare opštine” u centru Obrenovca privodi se kraju. Rok za završetak grubih građevinskih radova je 15. septembar, nakon čega sledi postavljanje kompletne krovne konstrukcije i stolarije.

Zgrada ”Stare opštine” srušena je 2016. godine, a novi objekat će imati identičan izgled. Kako bi se zadržao autentičan izgled starog objekta, uzeti su otisci sa fasade.

"Sve će izgledati kao pre 100 godina samo će biti izgrađeno od novih materijala. Ove godine planiramo da završimo i vodovdnu instalaciju unutar samog objekta, a za iduću godinu su odvojena sredstva za uređenje unutrašnjosti objekta i za uređenje terena", rekao je direktor Javnog preduzeća za izgradnju, Milan Marošanin.

Objekat će biti nov, moderan i funkcionalan, ali zgrada će zadržati stari šarm opštine i ponovo će biti biser centra Obrenovca, tvrdi Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

Novi multifunkcionalni gradski centar imaće identičan podrumski prostor, u zoni prizemlja višenamenski prostor u kome će se nalaziti prostorije za izložbe, mala sala za venčanja kao i sala za prezentacije. U zoni sprata biće kancelarijsko-izložbeni prostor. Ukupna površina objekta je 520 kvadrata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE