Obrenovac, 13.11.2018

SPASIMO ŽIVOTNU SREDINU


Izvor: Kurir,Lokalne novine | Obrenovac, 05.02.2018.
Otvoren mejl za prijavu kancerogenog otpada

Foto:Printscreen
Ministar Goran Trivan najavljuje nastavak akcija i ističe da bez zajedničkog delovanja građana, medija i nadležnih organa to neće potpuno uspeti…

U prethodnom periodu inspektori Ministarstva za zaštitu životne sredine otkrili su nekoliko lokacija na kojima je odlagan opasan i toksičan otpad, koji je mogao da izazove ekološku katastrofu.

Ministar Goran Trivan najavljuje nastavak akcija i ističe da bez zajedničkog delovanja građana, medija i nadležnih organa to neće potpuno uspeti.

- Pozivam građane da nam prijave mesta za koja sumnjaju da bi se mogao nalaziti zakopan opasan otpad. Ministarstvo je otvorilo posebnu elektronsku adresu opasniotpadŽekologija.gov.rs, a uskoro će biti otvorena i posebna telefonska linija, o čemu će javnost biti obaveštena - kaže ministar:

- Mi se nećemo zaustaviti i ovo je samo početak ovakvih akcija. Krajnje je vreme da se stane na put zločinu prema celokupnom zdravlju nacije i trovanju naše životne sredine. Ja sam vrlo uporan u tome jer sam ceo svoj život i celu svoju karijeru posvetio zaštiti životne sredine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE