Obrenovac, 24.05.2019

Zavr禳ni radovi na ureenju terena oko banjskog kompleksa


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.07.2018.
Radovi na ureenju terena na prostoru oko banjskog kompleksa privode se kraju...

Foto:lokalnenovine.rs


Radovi su obuhvatali novih 148 metara puta, trotoare i parking prostor sa 32 mesta, a pored toga Uporedo se sa ovim radovima, izvoeni su radovi na postavljanju javne rasvete. Kompletan posao e biti završen u naredna tri dana, a cela investicija iznosila je 15 miliona dinara.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ukovi je sa svojim saradnicima obišao završne radove na ureenju prostora oko budueg SPA centra i istakao da Obrenovac dobija novo lice.

"Nova slika našeg grada se upravo na ovim stvarima pokazuje. Pre godinu smo na ovom delu obilazili izgradnju restorana na bazenima, gradilište novog akva parka a u budunosti nas eka izgradnja novog tr鱉nog centra. Pored infrastrukturne lepote koja se mo鱉e videti na samom ulasku u grad, pru鱉amo priliku svim graanima da u Obrenovcu imaju sve ono što poseduje jedan moderan evropski grad. Upravo parola ,,Naše novo lice” predstavlja to da potpuno postanemo nezavisni od drugih gradova i da sve 鱉ivotne potrebe sugraani mogu ostvariti u Obrenovcu" – naglasio je ukovi i kazao da se uveliko radi na rešavanju pitanja ,,Hotela”.

Miodrag Mitrovi, zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac je istakao da novi investitori dolaze u Obrenovac zbog povoljnog poslovnog ambijenta koji ve nekoliko godina postoji u gradu. On je rekao da opštinsko rukovodstvo svakodnevno i predano radi kako bi novi investitori dolazili i kako bi Obrenovac postao grad bez nezaposlenih ljudi. Mitrovi je podsetio da upravo zbog takvog ambijenta u Obrenovcu danas postoje fabrike kao što su ,,Bankom” i ,,Mei Ta”.

U narednom periodu kroz naselje Topolice uradiemo pešako-biciklistiku stazu koja e preko kanala Kupinac voditi do ,,Cevke” i novog SPA centra. U sklopu pešake staze predvieno je i postavljanje nove javne rasvete. Paralelno sa tim radovima dobra vest za korisnike trim staze u Zabranu je ta da emo i na tom prostoru postaviti stubove javne rasvete – najavio je lan Vea Gradske opštine Obrenovac Miloš Stankovi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili PR Agencija za izradu i odr鱉avanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navoenje izvora
Ostale uslove kori禳enja portala proitajte OVDE