Obrenovac, 20.04.2019

Priprema budžeta za 2019. godinu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.09.2018.
Gradska opština Obrenovac u saradnji sa mesnim zajednicama definisaće plan konkretnih aktivnosti neophodnih za unapređenje uslova života

Foto:@Cuckovicm
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sastao se juče sa meštanima Zvečke i Velikog Polja, a razlog okupljanja bio je priprema budžeta za 2019. godinu. Tokom septembra, predstavnici opštine i javnih preduzeća sa istim ciljem obišli su veliki broj mesnih zajednica.

Na održanom sastanku definisane su konkretne aktivnosti, potrebne za unapređenje uslova života u ovim mesnim zajednicama.

Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac", rekao je da ovako organizovana, Gradska opština Obrenovac u 2019. godinu ulazi potpuno spremna.

"Predstavnici svih javnih preduzeća su na ovim skupovima, pre mesec dana smo krenuli u obilazak. Cilj je da se što bolje spremimo za 2019. godinu. Na osnovu potreba meštana i njihovih zahteva pravićemo plan rada za narednu godinu. Mi smo na terenu i kada nisu izbori. Do sada smo obišli više od polovine mesnih zajednica i u narednim danima završićemo sastanke sa svima i na taj način ulazimo spremni u iduću godinu", kazao je Marošanin.

Vukašin Erić, odbornik Skupštine Gradske opštine Obenovac iz Zvečke, istakao je značaj ovakvih sastanaka, rekavši da se rukovodstvo tako upozna sa konkretnim stvarima koje su potrebne svakom selu.

"Na ovaj način čuje se glas naroda, vidimo šta su njihove potrebe. Mi radimo u interesu naroda i upravo zato je značajno da svi zajedno učestvujemo u kreiranju budžeta", rekao je Erić i dodao da se zahvaljujući EPS-u, toplodalekovodna mreža širi ne samo ka Novom Beogradu već i ka Zvečkoj, što predstavlja sigurnu budućnost za sve stanovnike ovog kraja opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka, Petar Lalić osvrnuo se na sve ono što je u selu u prethodnom periodu urađeno. On je pomenuo i mnogo značajnih infrastrukturnih radova, koji su produkt odlične saradnje između Saveta i Gradske opštine Obrenovac.

Lalić je rekao da je u planu za naredni period izgradnja fiskulturne sale u Zvečkoj, kao i završetak projekta na Valjevskom putu, nakon čega će se pristupiti kanalizacionom projektu i na Šabačkom putu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE