Obrenovac, 21.09.2019

Najbolji maturanti otputovali u Grčku


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.08.2017
U okviru projekta 'Matursko leto' najbolji maturanti otputovali na Zakintos
U okviru projekta ,,Matursko leto" koje po prvi put ove godine realizuje Gradska opština Obrenovac,  na Grčko ostrvo Zakintos otputovalo je  38 najboljih učenika završnih godina srednjih škola, kao i 12 studenata sa teritorije opštine Obrenovac. 

Uroš Mirićić ispred kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac rekao je da su sredstva za ovakve projekte obezbeđena iz budžeta opštine.

- Obrenovac je grad budućnosti, Obrenovac je najveće gradilište u Srbiji. Nove investicije, nove fabrike u kojima rade naši sugrađani pružaju mogućnost da višak sredstava od poreza na zarade ostane u budžetu. Mi ta sredstva usmeravamo na značajne projekte, u sve delove opštine. Podjednaka briga o svima, pošto je zadovoljstvo građana naša najveća investicija - istakao je Mirićić.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević naglasio je da se ovaj projekat realiѕuje prvi put ove godine. On je poželeo srećan put svima i istakao uverenje da će sugrađani vratiti sa lepim uspomenama. Stanojević se osvrnuo i na kriterijume za odlazak na ovo letovanje.


- Nastavnička veća sve tri srednje škole iz Obrenovca odabrala su po dva najbolja učenika završnih godina na osnovu njihovih rezultata. Dobitnici vaučera su i studenti koji nisu dobili stipendije u toku prethodne godine ali su njihovi rezultati u toku studija bili izvanredni i kandidovali su ih za ovu nagradu - naglasio je Stanojević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE