Obrenovac, 17.06.2019

Nova pešačko-biciklistička staza u naselju Topolice


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.09.2018.
Obrenovčani će na još jedan lep način biti povezani sa omiljenim lokacijama u gradu

Foto:Printscreen
U naselju Topolice započeti su radovi na izgradnji pešačko-biciklističke staze. Nova staza prostiraće se duž naselja uz kanal Kupinac, biće spojena mostićem do popularne "Cevke" sve do ulice Kralja Aleksandra. Radovi će biti završeni u roku od 45 dana, a vrednost investicije iznosi 6,2 miliona dinara.

"Ova staza biće urađena kao i ona koju smo nedavno završili na prostoru od Perila do Zabrana. Radove izvodimo na osnovu zahteva naših sugrađana. Staza je bila u veoma lošem stanju i nismo želeli da stanovnici naselja imaju loše uslove, pogotovo što se na ovom prostoru nalaze dečija igrališta. Staza će biti uredno obeležena saobraćajnom signalizacijom", rekao je Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac".

Po završetku radova biće postavljena i nova javna rasveta.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac, napomenuo je da se ovim radovima ispunjava obećanje koje je dato kada su započeti radovi na zgradi SPA centra. On je istakao značaj i potrebu staze pošto će građani na lep način biti povezani sa mestima koje često posećuju, kao što su bazeni, Zabran i "Cevka".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE