Obrenovac, 16.07.2020

DRŽAVA POZIVA NA KUPOVINU STANA POD POVOLJNIJIM USLOVIMA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.03.2020.
Evo u kojim su gradovima i ko ima pravo da se prijavi

Foto:AP/Ilustracija
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja objavilo je poziv za podnošenje prijava za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, koji će trajati 30 dana.

Poziv je namenjen državljanima Srbije, pre svega borcima, porodicama palih boraca, ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima, a koji nemaju rešenu stambenu potrebu ili imaju neodgovarajući stan.

Zainteresovani građani koji spadaju u te kategorije, sve informacije o ovom pozivu za kupovinu stana po povoljnijim uslovima mogu naći na sajtu resornog ministarstva.

Isplate korisnicima prava boračko-invalidske zaštite

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja isplatiće sve pripadajuće razlike za 2019. godinu korisnicima prava boračko - invalidske zaštite. To je rečeno na sastanku državnog sekretara Ministarstva za rad Nenada Nerića s predstavnicima udruženja iz oblasti boračko - invalidske zaštite.

Na sastanku je razmatrana isplata pripadajućih razlika za 2019. godinu korisnicima prava iz oblasti boračko - invalidske zaštite, budući da je veliki broj članova boračkih udruženja postavio pitanje o isplati, saopštilo je to ministarstvo.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE