Obrenovac, 12.07.2020

Građevinski radovi širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.03.2020.
U mesnoj zajednici Stubline radi se na asfaltiranju ulice u Simeunovića kraju

Foto:lokalnenovine.rs


Nakon ovih, planiraju se radovi na asfaltiranju puta koji vodi do kuće Nedeljkovića i kružnog puta do Obradovića. Takođe, radi se na asfaltiranju Ulice Prote Mateje Nenadovića i izgradnji pešačko biciklističke staze u mesnoj zajednici Zabrežje.

Radove je obišao Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika opštine Obrenovac.

"Veliko je zadovoljstvo prošetati opštinom i videti da je Obrenovac veliko gradilište. Svi ovi radovi su dokaz da smo nastavili realizaciju projekta ”Put do svake kuće” i trudićemo se da u što kraćem roku ispunimo naše obećanje." – zaključio je Manojlović.

Manojlović je tom prilikom podsetio da se odvijaju radovi na asfaltiranju puta u Maloj Moštanici, od restorana ”Duboko” do okretnice, takođe dodao je da su u toku radovi na Šabačkom i Valjevskom putu, kao i u mesnim zajednicama Urovci i Krtinska. On je naglasio da je asfaltiran nekategorisan put za Stankovce u mesnoj zajednici Veliko Polje i da se nakon radova na asfaltiranju u mesnoj zajednici Stubline, građevinske mašine sele na teritoriju mesne zajednice Trstenica."Lepa vest za meštane Simeunovića kraja u mesnoj zajednici Stubline je da će tokom sledećeg meseca biti urađena trafo stanica, tako da će periodični problemi sa strujom u ovom kraju biti rešeni." – rekao je Petar Petrović, predsednik Saveta mesne zajednice Stubline.

On je ovom prilikom dodao da se tokom sledećeg meseca planiraju radovi na asfaltiranju puta u Lazarevića kraju, a krajem marta planira se puštanje u rad kotlarnice u Domu u Stublinama, takođe Petrović je istakao da meštani u narednom periodu mogu očekivati radove na izgradnji sekundara u centru Stublina.Nikola Belić, predsednik Saveta mesne zajednice Zabrežje je istakao da su u toku radovi na asfaltiranju dela Ulice Prote Mateje Nenadovića, koja se proteže pored Save uz bedem i najavio da će u narednom periodu biti postavljene dve rampe, klupe i ulična rasveta i da se planira pretvaranje ovog poteza u pešačko biciklističku stazu koja bi prema njegovim rečima izgledala lepo i bila od koristi građanima Obrenovca.

"Nakon završetka ovih radova na teritoriji mesne zajednice Zabrežje, u planu je izgradnja kanalizacione mreže i to u delu Ulice Savske i Ulice Grobljanske, što je jedan od većih projekata na prostoru naše mesne zajednice." – rekao je Belić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE