Obrenovac, 21.09.2019

Subota je neradni dan


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 10.11.2017.
Evo šta će RADITI, a šta će sve BITI ZATVORENO

Foto:AP Archive
Tokom državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u subotu 11. novembra Beograđani će slobodno moći da šopinguju jer će svi marketi, prodavnice i tržni centri raditi, ali će račune morati da plate sutra ili da čekaju sledeću nedelju. Takođe autobusi će se čekati nešto duže, a taksi će biti skuplji.

POŠTE

Tokom državnog praznika u Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj 2 (non-stop), u Savskoj 2 (od 8 do 15 časova), na Šumadijskom trgu 2a (od 8 do 15 časova), u Ulici pilota Mihajla Petrovića 8-12 (od 8 do 15 časova), u „Univereksportu” u Nehruovoj 68b (od 8 do 20 časova), u TC „Novi Merkator” (od 8 do 19 časova), u TC „Stadion” (od 8 do 19 časova), u TC „Big fešn” (od 9 do 19 časova) i u Glavnoj 8 u Zemunu (od 8 do 15 časova).

Sve ostale poštanske ekspoziture u prestonici će u subotu biti zatvorene.

PREVOZ

Vozila gradskog prevoza će u subotu 11. novembra saobraćati po nedeljnom redu vožnje, dakle ići će znatno ređe. Na drugoj strani, beogradski taksisti će naplaćivati drugu, višu tarifu.


BANKE

Ekspoziture skoro svih banaka neće raditi u subotu, 11. novembra, osim onih u tržnim centrima koje će raditi uobičajeno od 10 do 22 časa.

SUPERMARKETI

Svi supermarketi će u subotu raditi normalno radno vreme, kao i zelene pijace i tržni centri.

PARKING

"Parking servis" ove subote, kao i uvek tokom praznika, neće naplaćivati svoje usluge, odnosno parking će biti besplatan u zoniranim delovima, dok će garaže raditi normalnim radnim vremenom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE