Obrenovac, 19.06.2019

Sanacija udarnih rupa i trotoara širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.10.2018.
Radovi po gradskim i seoskim deonicama uskoro će prouzrokovati gužve u saobraćaju

Foto:Printscreen
Na inicijativu Gradske opštine Obrenovac, preduzeće ”Beograd put” će sledeće nedelje započeti sanaciju udarnih rupa po gradskim i seoskim ulicama. Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević rekao je da će u narednom periodu biti sanirane sve nepravilnosti na obrenovačkim deonicama.

"Obrenovac je jedno veliko gradilište i svi veliki građevinski radovi koji se dešavaju u proteklih nekoliko godina za posledicu imaju oštećene ulice i puteve. Na ulicama je velika frekvencija saobraćaja i veliki broj teških kamiona, uz to povećali smo broj polazaka autobusa i radnih građevinskih mašina, jer širimo vodovodnu i toplovodnu mrežu. Putna infrastruktura u gradu je stara više od pola veka i ti putevi su skloni otvaranju rupa", rekao je Vranešević i najavio da će u narednim danima biti pokrenuta opsežna akcija krpljenja rupa.

On je dodao da će Javno preduzeće za izgradnju "Obrenovac", uskoro pristupiti i rekonstrukciji postojećih trotoara.

"Javno preduzeće za izgradnju je izradilo elaborat u kome je registrovano 300 udarnih rupa po svim mesnim zajednicama. Krenućemo od centra ka ostalim mesnim zajednicama. Sigurno će trebati dosta vremena da se kvalitetno obavi posao kako bi spremni sačekali zimske dane. Pored toga raskopani su i trotoari, iduće nedelje krećemo i u rekonstrukciju postojećih trotoara", kazao je Vranešević, naglasivši da će radovi sigurno prouzrokovati gužve u saobraćaju.

Vranešević je apelovao na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i da budu oprezni jer će brojne ulice biti raskopane.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE