Obrenovac, 27.01.2020

Sajam venčanja 'VEO 2019.'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.03.2019.
Pravo mesto za sve one koji u bliskoj budućnosti planiraju da stanu na 'ludi kamen'

Foto:Promo
Sajam venčanja ”VEO 2019”, koji organizuje RTV Mag, održaće se u sportskoj hali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 23. i u nedelju 24. marta u periodu od 11.00 do 20.00 časova.

Svoju ponudu predstaviće preko 30 trgovinskih i zanatskih radnji, salona venčanica, restorana… Manifestacija ima za cilj da budućim mladencima pomogne pri organizaciji venčanja i svadbenog slavlja, kao i da se lokalnim preduzetnicima pruži prilika da prikažu svoju ponudu i predstave svoju delatnost.

Tako će budući mladenci moći da na jednom mestu odaberu idealan prostor za svoje slavlje, venčanicu, burme, nakit, obuću, odelo, opredele se za željenu frizuru i šminku, naruče svadbenu tortu, angažuju fotografa, izaberu ketering, dogovore kako će izgledati dekoracija prostora, kakvi će se cvetni aranžmani naći na stolovima, pa čak i da ugovore svadbeno putovanje.

U periodu održavanja manifestacije na raspolaganju posetiocima su stilisti, frizeri i šminkeri koji im stručnim savetom mogu pomoći da donesu pravu odluku. Takođe, nekolicina izlagača svoju ponudu će prilagoditi i onima koji su u potrazi za svečanom maturskom garderobom, kao i haljinama, kompletima i odelima za bilo koju vrstu svečanosti.

Ulaz je slobodan.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE