Obrenovac, 09.07.2020

Rekonstruiše se Savska ulica u Ratarima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2020.
Započeti su radovi na rekonstrukciji Savske ulice od Šabačkog puta do Matića kraja u mesnoj zajednici Ratari

Foto:Printscreen
Ulica je u prethodnom periodu bila preopterećena teškim saobraćajem zbog iskopa peska za izgradnju auto-puta. Radove, koji će se izvoditi u naredne dve nedelje, obišao je juče predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

"Želim u lično ime da se zahvalim svim meštanima sela Ratari na strpljenju koje su prikazali u prethodnom periodu s obzirom da su bili pod velikim opterećenjem velikog broja građevinskih mašina i kamiona zbog izgradnje autoputa. To je velika stvar za Obrenovac i oni su svoju žrtvu dali u prethodnom periodu. Mi ćemo kao opština pronaći način da im se zahvalimo pre svega kroz izgradnju infrastrukturnih projekata kao što je kanalizacija", rekao je Čučković.

On je dodao da su mašine za izgradnju kanalizacije na Šabačkom putu od Crne tačke do Ratara već na terenu i dodao da će se od sledeće nedelje videti rasplamsani radovi na tom području.

"Za kompletno naselje Ratari se projektuje kanalizacija i to će biti prvo selo sa nezavisnim sistemom kanalizacije. Septičke jame su rak rana našeg stanovništva i njihov odlazak u istoriju će biti značajno poboljšanje kvaliteta života", kazao je Čučković.

Predrag Milivojević, predsednik Saveta mesne zajednice Ratari, izrazio je zahvalnost opštini na ovim radovima i izrazio nadu da će ulica biti dovedena do savršenstva. On je istakao da su pri kraju i radovi na izgradnji lokalnih puteva, i dodao da se u dogovoru sa opštinom uskoro prelazi na rekonstrukciju Ratarske ulice i Pavlovića kraja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE