Obrenovac, 19.06.2019

Sednica Veća održana na Zabrežju


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.11.2018.
Savet mesne zajednice Zabrežje postigao je danas konkretne dogovore sa rukovodstvom Gradske opštine Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs
Trideset i peta sednica Veća Gradske opštine Obrenovac održana je danas u Mesnoj zajednici Zabrežje. Ovom prilikom obavljen je razgovor sa meštanima i Savetom mesne zajednice, sa ciljem da se što pre pristupi rešavanju tekućih problema.

Članovi Veća Gradske opštine Obrenovac i direktori javnih preduzeća se teritorije opštine Obrenovac izneli su sve podatke o aktivnostima koje su bile realizovane na teritoriji Mesne zajednice Zabrežje u proteklom periodu, a koje se tiču javne rasvete, izgradnje toplifikacione mreže, čišćenja divljih deponija, poljoprivrede, izgradnje kanala, asfaltiranja puteva, obrazovanja, sporta i drugih tekućih pitanja.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je da ova sednica predstavlja samo još jednu u nizu onih koje se održavaju sa namerom da se građanima približi rad opštinskog Veća.

On je kao najvažniju tačku na dnevnom redu sednice istakao to što će opština potpisati sporazum sa Elektroprivredom Srbije o realizaciji projekata javne namene na teritoriji Gradske opštine Obrenovac u periodu od 2019. do 2021. godine i to: Projekta izgradnje glavne trase novog toplovoda magistrale III od TENT do naselja Potića voće, Projekta uređenja centra grada sa pripadajućim komercijalnim sadržajem i Projekta otvaranja proticajnog profila Jasenačkog potoka.

„Ponosni smo što je Milorad Grčić vratio TENT Obrenovcu i zbog toga ćemo mu dodeliti nagradu zaslužni građanin“, kazao je Čučković.

Nikola Belić, predsednik Saveta mesne zajednice Zabrežje, izrazio je zadovoljstvo povodom održavanja današnje sednice, naglasivši da su postignuti konkretni dogovori sa većnicima i direktorima javnih preduzeća u vezi rešavanja problema meštana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE