Obrenovac, 15.02.2019

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2018.
Nacionalna slu┼żba za zapo┼íljavanje pozvala je nezaposlene sugra─Ĺane na veliki Beogradski sajam zapo┼íljavanja

Foto:Brograd.rs


´╗┐

Filijala za grad Beograd Nacionalne slu┼żbe za zapošljavanje pozvala je nezaposlene sugra─Ĺane na veliki Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji ─çe biti odr┼żan 21. februara 2018. godine u Domu omladine Beograda, od 10 do 16 sati.

Ponudu slobodnih poslova predstavi─çe više od 110 firmi, kojima je potrebno preko 3.000 radnika razli─Źitih profila i stepena kvalifikacija: pravnika, menad┼żera prodaje, operatera u kol-centru, proizvodnih i fizi─Źkih radnika, radnika obezbe─Ĺenja, in┼żenjera i tehni─Źara, prodavaca, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, objavljeno je na sajtu Nacionalne slu┼żbe za zapošljavanje.

Potrebne su tako─Ĺe i medicinske sestre, negovatelji i lekari, programeri, administrativci i komercijalisti, auto-mehani─Źari, auto-elektri─Źari, grafi─Źari i dizajneri, farmaceuti, tehnolozi, konobari, kuvari, higijeni─Źari, recepcioneri, gra─Ĺevinski i mašinski radnici, turizmolozi, voza─Źi autobusa,...

U okviru prate─çeg sajamskog programa, u bioskopskoj sali Doma omladine ─çe od 11 do 15:30 sati biti organizovana radionica "Znanjem do cilja", namenjena budu─çim preduzetnicima koji planiraju pokretanje privatnog biznisa, dok ─çe u Maloj sali od 12 do 13 sati biti organizovana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ za ovu godinu.

Svi koji su u potrazi za poslom ima─çe priliku da na sajmu uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne slu┼żbe svi zainteresovani ─çe dobiti informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok ─çe nezaposlenima biti pru┼żena i pomo─ç u pisanju radne biografije (CV).

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su Skupština grada Beograda, beogradska filijala NSZ i Privredna komora Srbije - Privredna komora Beograda. Zvani─Źno otvaranje manifestacije je u 11 sati, kada ─çe se prisutnima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora sajma.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE