Obrenovac, 04.06.2020

Završni radovi na rekonstrukciji toplovodne mreže


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.08.2017
Tokom leta trebalo bi da bude postavljeno 16 kilometara novih cevi kako bi se predupredili problemi koji mogu nastati zbog starih cevi . Plan rada mora biti ispunjen i sve će biti spremno za novu grejnu sezonu. rekao je direktor JKP Toplovod Boris Ivković.
U toku su završni radovi na sanaciji i rekonstrukciji primarne i sekundarne mreže sistema daljinskog grejanja u Obrenovcu . U okviru sveobuhvatne rekonstrukcije radi se na osam lokacija, a u naselju Gaj 2 teren na kom su se nalazili rovovi vraćen je u prvobitno stanje.

"Na ovom istom mestu početkom jula otvorili smo gradilište, i evo danas 10 dana pre roka u toku su završni građevinski radovi. Dakle, kao što vidite u toku je paniranje terena, završetak građevinskih radova i prelazak na druge lokacije. U ovom momentu su aktivna sva gradilišta, na dva su radovi u ovoj završnoj fazi, lokacija Gaj 2 i u Rvatima od postanice 41, nasipa se zemlja, odvozi se višak zemlje u delu gde je asfalt, nasipa se šljunak, ide betoniranje i asfaltiranje, u narednih sedam dana ćemo zatvoriti gradilišta na zadovoljstvo nas i naših korisnika.
U izuzetno lošem stanju bio je primarni vod u ulici Miloša Obrenovića, gde su svake zime beleženi veliki gubici. Duž trase od 300 metara postavlja se 600 metara novih cevi. Radovi će biti završeni u predviđenom roku. Na najdelikatnoj lokaciji u glavnoj ulici počeo je izvoz cevi, počinje zavarivanje cevi i završetak radova. Još jednom se zahvaljujemo našim privrednicima iz glavne ulice na strpljenju i molimo ih za još malo strpljenja . Mi smo se zaista potrudili da tu primenimo sve najsavremenije načine obeležavanja gradilišta. Tokom leta trebalo bi da bude postavljeno 16 kilometara novih cevi kako bi se predupredili problemi koji mogu nastati zbog starih cevi . Plan rada mora biti ispunjen i sve će biti spremno za novu grejnu sezonu." rekao je direktor JKP Toplovod Boris Ivković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE