Obrenovac, 03.06.2020

Nastavak akcije - Kao Taš a naš u naselju Sunce


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.06.2017
Stanovnicima naselja Sunce predstavljeno je danas idejno rešenje uređenja novog igrališta

Foto:lokalnenovine.rs
Stanovnicima naselja Sunce predstavljeno je danas na postamentima idejno rešenje uređenja novog igrališta. Dečije igralište biće obogaćeno potpuno novim multifunkcionalnim kompleksom, koji će krasiti ljuljaške, klackalice, panelne vrteške i klupice. Na ovom prostoru biće postavljena nova javna rasveta i biće urađena bezbedna podloga za najmlađe.

Predstavljanju projekta u ulici Đačkog Bataljona pristustvovao je i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković koji se osvnruo na izgradnju novih igrališta širom Obrenovca.

- Za sve one naše sugrađane koji se pitaju odakle nam novac za sve ovo, moram da kažem da sredstva imamo upravo zbog četiri nove fabrike u Obrenovcu. Dve u Bariču, dve u industrijskoj zoni. Dobijamo porez na zarade i ekonomski oporavak pruža nam priliku da višak sredstava opredelimo za ovu aktivnost. Na ovaj način razvijamo našu opštinu i mi se na tome nećemo zaustaviti. Bićemo u svakoj mesnoj zajednici i pozivam sugrađane da pokrenu inicijative kako bi uradili sve ono što treba od viška sredstava, koje smo ostvarili zajedničkim radom i postigli pravi rezultat - istakao je Čučković.

Mališani i roditelji iz naselja Sunce istakli su zahvalanost ovom prilikom pošto će njihov deo naselja biti znatno uređeniji i lepši u narednom periodu.

Direktor Javnog preduzeća za unapređenje i zaštitu životne sredine Slavko Berić rekao je da je ovog proleća urađeno 15 igrališta i da će moderni mobilijari biti u svim velikim naseljima. On je dodao da će igralište biti urađeno i u novom delu naselja Sunce.

Projekat se sprovodi u sklopu akcije ,,Kao Taš a naš". Prethodno je završeno popularno ,,Plavo igralište" u naselju Dudovi, dok će se u narednom periodu novom mobilijaru obradovati i mališani iz naselja Topolice i naselja Rojkovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE