Obrenovac, 10.12.2018

Prodajna izlo┼żba u prostorijama TENT-a


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2017.
Prilika da svi kupci spremno do─Źekaju novogodi┼ínje i bo┼żi─çne praznike...

Foto:Printscreen


´╗┐

Dnevni boravak „Obrenovac“ pru┼ża mogu─çnost svojim korisnicima da iska┼żu svoju kreativnost na najbolji na─Źin, zbog ─Źega se redovno odr┼żavaju kreativne radionice. Pošto su bili vredni, a imali su i ┼żelju da obraduju svoje sugra─Ĺane pred novogodišnje praznike, korisnici su uz pomo─ç terapeuta i defektologa, organizovali prodajnu izlo┼żbu u holu termoelektrane „Nikola Tesla A“.

„Iskoristila bih priliku da se zahvalim rukovodstvu TENT-a što su nam i ove godine izašli u susret i omogu─çili prodajnu izlo┼żbu radova naših korisnika. Sav prihod bi─çe iskoriš─çen za kupovinu novog materijala radi realizacije novih ciljeva i zadataka iz kreativne radionice“, ka┼że defektolog Sne┼żana Radivojevi─ç.

Na izlo┼żbi je vladao prazni─Źni duh, a na štandovima su se našli novogodišnji ukrasi, radovi od keramike, ali i drvenarija ukrašena dekupa┼ż tehnikom. Svaki predmet nastao je zahvaljuju─çi radu i trudu korisnika boravka, koji su se posebno radovali susretu sa kupcima i dolasku u TENT.

Osim toga što je još jednom potvr─Ĺena odli─Źna saradnja izme─Ĺu termoelektrane „Nikola Tesla“ i Dnevnog boravka „Obrenovac“, svi prisutni su svojim ku─çama otišli sa mnoštvom ukrasa i radova kojima ─çe obogatiti domove i kancelarije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE